AGENDA mimosa

MUST VISIT

Zelf bezoeken we regelmatig design- en kunst gerelateerde events/ festivals. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om geïnspireerd te raken en weer bekenden en onbekenden te ontmoeten.
Wat we je zeker kunnen aanraden zijn:

19 T/M 22 SEP

18 T/M 22 JAN

17 T/M 21 JAN

5 T/M 11 FEB

16 T/M 21 APR

29 T/M 31 MEI

12 T/M 14 JUN

event bij ons organiseren?

De verhalen achter kunstenaars, kunstwerken, ontwerpen zijn altijd interessant, inspirerend en verrassend; je blik veranderd voor altijd. Woerden ligt centraal in het land en is daarmee een ideale locatie. Parkeren kan bij ons om de hoek en we zitten in een prachtig historisch pand.

Heb je interesse om de mogelijkheden te verkennen, stuur een mailtje naar hello@mimosa-interiorconcepts.com en we nemen meteen contact met je op.

Voor iedereen die houdt van kunst en designstellen wij onze fantastische locatie ter beschikking. Wil jij met jouw netwerkclub, vrienden, relaties ed iets bij ons organiseren op het gebied van kunst, inspiratie, design etc? Neem contact op met ons en we kunnen doorspreken wat we voor jou/ jullie kunnen betekenen.

Wij vinden het ontzettend leuk om mensen te inspireren en te enthousiasmeren voor iets waar wij zelf zoveel passie voor hebben. We kunnen jullie zelf inspireren en we hebben een uitgebreid netwerk van kunstenaars, ontwerpers en interieurprofessionals die het heel leuk vinden om jou/jullie mee te nemen in hun creatieve wereld.