MUST VISIT

Zelf bezoeken we regelmatig design- en kunst gerelateerde events/ festivals. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om geïnspireerd te raken en weer bekenden en onbekenden te ontmoeten.
Wat we je zeker kunnen aanraden zijn:

29 SEP T/M 1 OKT

21 T/M 29 OKT

14 T/M 17 SEP

event bij ons organiseren?

We kunnen jullie zelf inspireren, maar we hebben ook een uitgebreid netwerk van kunstenaars, ontwerpers en interieurprofessionals die het heel leuk vinden om jou/jullie mee te nemen in hun creatieve wereld. De verhalen achter kunstenaars, kunstwerken, ontwerpen zijn niet alleen interessant en inspirerend, maar regelmatig verrassend en je kijkt er voor altijd anders naar. Woerden ligt centraal in het land en is daarmee een ideale locatie. Parkeren kan bij ons om de hoek in parkeergarage Castellum, 5 minuten lopen van de Westdam 3d. We zitten in een prachtig historisch pand en ontvangen je/jullie heel graag.

Voor iedereen die houdt van kunst en design, en wie houdt daar niet van, stellen wij onze fantastische locatie ter beschikking. Wil jij met jouw netwerkclub, vrienden, relaties ed iets bij ons organiseren op het gebied van kunst, inspiratie, design etc? Neem contact op met ons en we kunnen doorspreken wat we voor jou/ jullie kunnen betekenen.

Wij vinden het ontzettend leuk om mensen te inspireren en te enthousiasmeren voor iets waar wij zelf zoveel passie voor hebben.