En greep uit de collecties waar we mee werken; Baxter, Finn Juhl, Carl Hansen, ClassiCon, Ochre, Knoll, Mokko Amsterdam, Alinea, Noorstad, One Collection en nog veel meer. Tel hier ook onze samenwerkingen met oa the Farm uit Hilversum bij op en er komt een wereld bij aan kleuren, materialen en texturen bij. De stoffencollecties waar we mee werken, leveren oneindig veel mogelijkheden op om ieder interieur een tactiele touch te geven en precies het juiste karakter uit een meubel te halen. Laat je door ons meenemen in het enorme aanbod dat we bieden. Dit is slechts een deel van de mogelijkheden.

INTERIEUR

Wanneer is iets design, wat maakt iets tot design? Deze vraag is niet alleen van toepassing op de “hardware” van een interieur zoals meubilair, accessoires en objecten, maar ook op het ontwerp van een interieur. Aan een goed interieurontwerp liggen veel factoren ten grondslag; ruimtelijke verhoudingen, licht, kleur, persoonlijke invulling, individuele eisen en wensen. Goed interieurdesign zorgt voor een juiste samenhang van de verschillende elementen en een uniek resultaat waar het prettig is datgene te doen waar de ruimte voor bedoeld is. Dit geldt ook voor de “hardware”. Een designstoel is veel meer dan alleen de functionaliteit (goed en fijn kunnen zitten), maar voegt daadwerkelijk iets toe aan een ruimte. 

DESIGN

Objecten zijn bij uitstek dé smaakmakers van een interieur. Zij geven elk interieur de juiste persoonlijke unieke touch die zorgt voor een eigen karakter en signatuur. Sommige objecten voegen meer dan alleen sfeer toe, ze hebben een daadwerkelijke functie. Een designer heeft ooit eens gezegd: “waarom zou je een lelijke vaas maken of neerzetten, als je ook een mooie, goed ontworpen vaas kunt maken die op zichzelf staat. Ook zonder bloemen erin”. That says it all. Een goed ontworpen object is mooi ongeacht de functionaliteit en of je het ook al zodanig gebruikt. Objecten zijn heerlijke items om mee te werken en hebben een groots effect. Daarom is het belangrijk ook hier de juiste aandacht aan te geven. 

OBJECTS

Kunst heeft voor sommigen de connotatie ontoegankelijk en elitair. Niets is echter minder waar! Kunst is emotie, kunst is een onderdeel van ons leven, van ieders leven en het is totaal onnodig daar gewichtig of interessant over te doen. Wij willen juist dat kunst heel toegankelijk is en om die reden organiseren wij exposities en workshops. Dit helpt je te inspireren, te ontdekken wat jij echt mooi vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Want dat is hoe het werkt bij kunst, je moet een beetje verliefd worden, het moet in je hart gaan zitten en niet meer uit je hoofd gaan. Ook de inspiratie die kunst je geeft is belangrijk, immers zonder inspiratie, geen creatie. 

ART