Welkom bij MIMOSA interiorconcepts en extra welkom voor jou, interieurprofessional. HIER KUN JE ONTDEKKEN WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.

MIMOSA interiorconcepts is een platform voor de interieurprofessional die waarde hecht aan een uniek en bijzonder interieur. Een interieur met karakter, een eigen signatuur, een interieur dat als een tweede huid om iemand heen zit. Geen standaard dertien in een dozijn werk. Ontwerp, creëer of maak jij die one of a kind interieurs? Dan ben je meer dan welkom bij ons.

PROFESSIONALS

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?

• Een echte interiorplayground; een inspirerende plek voor jou waar je ongestoord jouw interieurs kunt samenstellen, materialen kunt bekijken en vergelijken, stalen naast elkaar kunt leggen en jouw relaties mee naar toe kunt nemen om te laten zien waar je staat in hun project. Klik hier om je plek te reserveren en laat het ons weten waar we je kunnen ontzorgen; een lunch, een borreltje of koffie met gebak? Private shopping, een kunstenaar die langs komt om zijn werk toe te lichten? Niks is ons te gek.

• Samples bestellen: kan heel eenvoudig via onze sampleservice. Stuur een mail naar samples@mimosa-interiorconcepts.com om je stalen aan te vragen.

• The real deal; wil jij voor een potentiële opdracht een kijkje nemen in het atelier van een kunstenaar, bij Baxter in Milaan langs of in de showroom van bijvoorbeeld Finn Juhl in Kopenhagen zien hoe hun collectie gepresenteerd wordt? We organiseren voor jou en eventueel je relaties een waardevolle trip om zo de opdracht “binnen te halen”. We hebben tal van ideeën en mogelijkheden die we met alle plezier organiseren én natuurlijk staan we ook open voor jouw suggesties.

En dan heb je de opdracht binnen, of liever gezegd…. dan hebben we de opdracht binnen. Want ook dat traject doen we samen met jou. Wij dragen zorg voor de correcte bestelling, de goede aflevering waar dan ook, afstemming met de klant, het oplossen van problemen, financiële afhandeling etc. Hierin ontzorgen we je voor de volle 100% zodat jij datgene kunt doen waar jij goed in bent; creëren. Je hoeft ons alleen een factuur te sturen op het einde. 

Het team van MIMOSA interiorconcepts staat klaar om jou volledig te ontzorgen in het creatieve proces; stalen regelen, langs gaan bij de merken, samenwerkende partijen en/of kunstenaars….het kan allemaal. Wij helpen jou je creatieve proces zo goed mogelijk te doen en we zorgen dat jij geen energie in al die dingen er omheen hoeft te steken. En we gaan verder; we helpen jou de opdracht écht helemaal rond te maken, te zorgen dat jouw klant nog maar 1 ding wil en dat is een interieur zoals jij dat hebt ontworpen, hebt bedacht en samengesteld. 

Ben je per se gebonden aan de merken die bij ons in de showroom te zien zijn? Nee absoluut niet. Werk zo breed als je wilt. MIMOSA interiorconcepts werkt met heel veel partijen samen en eigenlijk kan alles. Of het nou een buitenkeuken is die je nodig hebt voor een project, een unieke wandafwerking, specialisme op een gebied wat jij niet hebt……kom ermee en de kans is groot dat we je kunnen helpen.