MÉLANIE en EDITH HEBBEN AL JAREN EEN ENORME PASSIE VOOR ALLES WAT MET INTERIEUR EN DESIGN TE MAKEN HEEFT.

“Wij geloven in de kracht van een goed interieur en weten dat het loont hierin te investeren; in tijd, in deskundigheid en in de juiste items.” Bij MIMOSA interiorconcepts werken we nauw samen met diverse interieurprofessionals. We hebben een fantastische eigen collectie en door de samenwerkingen met verschillende partijen, hebben we eigenlijk alles beschikbaar wat je nodig hebt om tot een prachtig interieur(ontwerp) te komen. Wij zijn er om jou te helpen je weg te vinden in alle keuzes die je kunt en moet maken om tot een geweldig eindresultaat te komen. Onze ervaring, vakkennis en netwerk staat tot jouw beschikking. 

INTRODUCTIE

Voor mij is een goed interieur een plek waar je jaren in kan leven. Investeren in mooie items die je voor altijd kunt gebruiken. Items die goed in iedere setting kunnen staan. Dit is gelijk ook hetgeen waar ik mij op focus binnen het team van MIMOSA. Het maken van passende, persoonlijke interieurs die duurzaam zijn en jarenlang mee kunnen gaan. Een interieur waarvan de klant kan genieten. Ook zal ik de interieur professionals begeleiden binnen onze playground. Alles wat ik uit handen kan nemen, pak ik op, zodat de interieur professionals kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ontwerpen. 


Mijn favoriet: Ik heb geen echte favoriet. Meer een stijl! Ik vind het Deense design binnen onze showroom echt heel mooi. Het handwerk en hoe elegant een item er uit kan zien maar ook zo basic is. De natuurlijke materialen, gecombineerd met een design die al jaren meegaat, maar toch altijd mooi blijft.

 

JADE

Ik geloof heilig in de kracht van een goed interieur. Investeer in goede spullen, materialen, kennis en kunde en jouw interieur gaat voor jouw werken. Het is een waardevolle investering.

Lastig om een favoriet te kiezen en soms wisselt het, maar ik heb een sterke voorliefde voor Scandinavisch design. Op dit moment kies ik voor de Pelican chair van House of Finn Juhl. Deze stoel heeft alles in zich; ijzersterk tijdloos ontwerp; krachtig, organisch en herkenbaar. Dit icoon is al in 1940 is ontworpen! De stoel omhelst je als het ware en daardoor is het zitcomfort hoog en je kunt op veel posities lekker in de stoel zitten. Zeker de uitvoering met sheepskin maakt de stoel super tactiel en realiseer je dat elke stoel helemaal met de hand wordt gestoffeerd. Hier is vakmanschap voor nodig.

MÉLANIE

Mijn motto voor interieur heeft alles te maken met verbinding, hetgeen eveneens mijn rol is binnen het team van MIMOSA. Ik schakel met klant en/of architect om een eigen stijl en sfeer te creëren. Het zorgvuldig samenbrengen van persoonlijke objecten, design en kunst items en tijdloze interieur iconen zodat er een synergie ontstaat waarin je jezelf kunt zijn en voelt als thuis; your safe haven!

Favoriet voor mij is ‘the Italian way’ in plaats van een item; Italiaans design & lifestyle lopen als een rode draad door mijn leven. De wijze waarop zij in een interieur authenticiteit door familiestukken of bijvoorbeeld een historisch pand, met design, kunst en subtiele materialen, zoals interieurstoffen en wandbekleding, combineren, voelt voor mij elke keer als thuiskomen en zorgen voor een unieke sfeer die bepalend is voor een eigen signatuur.

EDITH

Een interieur ontstaat niet zomaar en is zeker niet een kwestie van wat leuke meubels bij elkaar zetten. 

Een goed interieur kent vele facetten; van kunst tot verlichting en van meubilair tot stoffering in de breedste zin. Iedere ruimte heeft meerder functies en complexiteit. Daarom werken wij graag met interieurprofessionals of liever gezegd, nodigen wij interieurprofessionals uit om te werken met ons. Wij begrijpen welke uitdagingen je tegenkomt en wij willen jou helpen jouw ambities voor jouw klant(en) te realiseren. Bij MIMOSA worden jij én jouw klant(en) helemaal verzorgd en ontzorgd. 

En natuurlijk is de bloem mimosa hét symbool voor Internationale Vrouwendag, dat jaarlijks gevierd wordt op 8 maart. In Italië heet dit La Festa Della Donna, oftewel het feest van de vrouw. Voor ons een goede reden om op 8 maart wat speciaals te organiseren. En natuurlijk proosten we dan met een heerlijke mimosa.

Nu al zin in een mimosa? Lees hier het recept!

Waar komt onze naam vandaan, want mimosa is toch dat gele bloemetje dat er uitziet als een donzige gele wolk? Ja dat klopt helemaal, dankzij deze gele donzigheid en de heerlijke geur brengt Mimosa gegarandeerd vrolijkheid. En dat brengen wij ook. Bovendien staat mimosa symbool voor vriendschap, kracht en trouw. En dat zijn precies drie elementen die wij heel belangrijk vinden bij alle relaties en samenwerkingen die we aangaan, dus ook met jou en met iedereen met wie we samenwerken. Al onze relaties zijn belangrijk en daar zullen we te allen tijde eerlijk en trouw mee omgaan.